Deblocări seif Braşov

EXPERT DeBLOCK te salvează în orice situație!

Deblocări seif Brașov

Deblocăm orice seif în cel mai scurt timp!

Suna acum: 0765 546 000

Suna acum:
0765 546 000

Deblocări seif Brașov

Servicii de deblocat seifuri de cea mai mare calitate

Acum câțiva ani, întâlneam seifuri doar în cadrul băncilor, companiilor sau familiilor bogate. Astăzi, seifurile au început să fie folosite și de oamenii simpli, fiind accesibile ca preț și oferind o protecție înaltă bunurilor de valoare.

De-a lungul activității noastre am avut clienți care ne-au solicitat serviciile de deblocare pentru că nu mai puteau deschide seiful din diverse motive. De cele mai multe ori, oamenii pierdeau cheia de la seif sau pur și simplu uitau codul de acces. Pare o situație comică, dar adevărul este că se poate întâmpla oricui, tocmai din acest motiv îți recomandăm să notezi codul într-un loc sigur.

În orice caz, această situație poate deveni cu atât mai frustrantă cu cât ai nevoie de bunurile din seif urgent. Aici intervenim noi și te ajutăm să deschizi seiful în cel mai scurt timp posibil. Uneori această operațiune poate dura câteva minute sau câteva ore, în funcție de complexitatea mecanismului.

Deschiderea unui seif este o artă ce trebuie stăpânită, o artă ce necesită multă răbdare, îndemânare, dar și pricepere. Să nu uităm că seiful a fost conceput pentru a ține bunurile de valoare departe de ochii sau mâinile curioase ale intrușilor. Dacă o ușă poate fi deblocată rapid, un seif poate necesita mai mult timp de lucru.

Deși încercăm pe cât posibil să nu deteriorăm în niciun fel seiful, uneori pot să apară urme la nivel estetic. Te putem asigura însă că bunurile de valoare din interior nu vor fi în niciun fel compromise sau avariate. Îți recomandăm să nu încerci să deschizi seiful singur cu diverse metode ce circulă în mediul online pentru că s-ar putea să ajungi să distrugi nu doar seiful, ci și conținutul.

Deblocare Seif Electronic

Cum deblocăm un seif?

Deblocarea unui seif presupune o procedură bine pusă la punct. Primul lucru pe care îl vom face este să ne asigurăm că persoana care ne-a solicitat serviciile are drept de folosire a seifului.

    • Acest lucru se dovedește prin documentele de proveniență și printr-un act de identitate. În aproximativ 80% din situații putem debloca seiful fără daune, însă în 20% din situație sunt necesare metode distructive, iar acest lucru va fi prevăzut în procesul verbal de intervenție. Această procedură este valabilă în situația în care cheia seifului a fost pierdută. Dacă avem de-a face cu un seif electronic ce nu mai răspunde la comenzi, vom interveni asupra circuitului și îl vom face din nou funcțional. Ca să eviți o astfel de situație, ar fi bine să verifici bateriile și să le schimbi la timp pentru a evita descărcarea lor.
    • Situațiile pe care nu ni le dorim sunt cele în care mecanismul seifului nu mai funcționează în niciun fel, nici cu cheie, nici cu cod. În astfel de situații nu avem altă variantă decât să tăiem cu flexul. Chiar și așa, îți garantăm că nu va fi distrus conținutul seifului în urma intervenției noastre.

Deblocare Seif Electronic

Cum previi blocarea seifului?

Orice seif are nevoie de verificări periodice prin care se identifică orice mică problemă ce ar putea duce la defectarea sau blocarea seifului.

Verifică periodic și starea bateriilor și înlocuiește-le la timp.

Păstrează cheia de la seif într-un loc sigur și reține că butucul unui seif electronic nu este conceput pentru utilizarea zilnică, ci mai degrabă pentru urgențe. Noi îți stăm oricând la dispoziție cu servicii de deblocare, reparație și mentenanță a seifurilor. Trebuie doar să ne contactezi și ne vom deplasa în cel mai scurt timp la locul seifului!

ani 10

Experienţă în domeniu

+ 1500

Uşi deblocate!

+ 1000

Maşini descuiate!

+ 150

Seifuri descifrate!

Deblocări seif Brașov

Servicii și tarife practicate

Intervenția minimă costă 150 lei. PREȚURILE NU INCLUD TVA. Este important de precizat încă de la bun început că prețurile pot să varieze în funcție de dificultatea intervenției. Intervenția minimă pentru care ne deplasăm la locul seifului este de 150 lei. Iată care sunt serviciile și tarifele pe care le practicăm:

Deblocare seif electronic

de la 150 lei

Deblocare seif de mici dimensiuni

150 lei

Deblocare seif de mari dimensiuni

de la 300 lei

Lucrări de reparație seif

de la 200 lei

Înlocuire componente defecte

de la 150 lei

Open chat
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button