Chei auto Brasov

Servicii rapide de deblocare – ne deplasăm oriunde te-ai afla!

Contactează-ne acum și ajungem în cel mai scurt timp la tine!

Suna acum: 0765 546 000

Suna acum:
0765 546 000

Duplicare chei auto Brașov

Deblocăm cu succes chei auto

Acest proiect a luat naștere din dorința de a ajuta persoanele care au nevoie de deblocarea ușii mașinii și duplicarea cheilor auto.

Cele mai multe intervenții pe care le avem sunt la clienți care și-au uitat cheia în mașină sau au pierdut-o și drept urmare, nu mai pot intra în mașină. De cele mai multe ori ei se grăbesc să ajungă într-un anumit loc și sunt stresați. Ne deplasăm în cel mai scurt timp la locul mașinii, deblocăm mașina, îți redăm starea de bine și ești gata de drum. Dacă ai nevoie de un duplicat al cheii, ne ocupăm de asta pe loc.

Atelierul mobil ne permite să ne deplasăm în Brașov și împrejurimi în cel mai scurt timp și să ne ocupăm de deblocare într-un mod profesionist. Scopul nostru este să minimizăm daunele cât mai mult și să găsim cea mai bună soluție pentru ușile care par că nu mai vor să se deschidă deloc.

Lacatus - experiența de +15 ani - Adrian Mija

duplicare-chei-auto-brasov

Duplicare chei auto Brașov

Experți în duplicare chei auto Brașov cu cip sau telecomandă

Suntem experți și în duplicarea cheilor auto, cu sau fără cip, pe loc, indiferent de marca sau modelul mașinii.

Așa că, dacă ți-ai pierdut cheile sau au fost furate, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Noi ne vom deplasa în cel mai scurt timp, vom debloca mașina și îți vom da pe loc și o nouă cheie auto.

În momentul de față ne putem lăuda cu faptul că știm secretele din spatele oricărei încuietoare în cazul a peste 90% din autoturismele care circulă pe drumurile din România. Însă, se poate întâmpla (în cazuri extrem de rare) să nu putem să deblocăm mașina după epuizarea tuturor variantelor pe care le avem la dispoziție. Într-o astfel de situație nu trebuie să plătești nimic, dar va trebui să iei în considerare spargerea unui geam sau distrugerea încuietorii pentru a obține acces la mașină. Deși nu ne dorim astfel de situații, trebuie să recunoaștem că ele se pot întâmpla.

Experti in deblocari

Servicii mobile de deblocări uși sau duplicare chei auto Brașov

Toate intervențiile noastre se desfășoară după un plan eficient și bine pus la punct. Atelierul mobil, echipamentele moderne și specialiștii din echipa noastră sunt elementele care asigură succesul oricărei misiuni.

Specialiștii noștri se deplasează în cel mai scurt timp la locul mașinii blocate, inspectează mașina, aleg cea mai bună soluție și o deblochează în cel mai scurt timp, după care fac rapid un alt set de chei auto.

Intervenim de fiecare dată cu profesionalism și cu siguranța că daunele pe care le vom produce pentru deblocarea mașinii sunt minore sau nu vor exista deloc, indiferent de cât de complexă este situația.

Îți oferim servicii de cea mai bună calitate și folosim experiența de peste 15 ani pentru soluționarea chiar și a cazurilor care la prima vedere par imposibile.

ani 10

Experienţă în domeniu

+ 1500

Uşi deblocate!

+ 1000

Maşini descuiate!

+ 150

Award Winner

Experti in deblocari

Tarife servicii de deblocare auto

Soluții complete pentru orice situație. Intervenția minimă costă 150 lei. PREȚURILE NU INCLUD TVA.

Deblocare mașină

între 100 lei și 200 lei

Reparare contact mașină

între 200 lei si 400 lei

Deblocare volan

între 200 lei si 400 lei

Reparare butuc

între 100 lei si 300 lei

Înlocuire carcasă cheie

de la 90 lei

Copiere cheie auto

între 150 lei și 600 lei

Copiere cheie auto cu telecomandă

între 350 lei și 1200 lei

Realizare cheie după butuc

între 100 lei și 300 lei

Parteneri în toate colțurile țării!

Deblocari Usi Cluj – 0752976701
Auto Key Deblocari Auto Roman-0743906421
Chei auto Bacau – 0744516352
Go-key Constanta – 0765484815

Open chat
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button